Glossa – škola jazyků

Slovo γλώσσα (Glossa) znamená v klasické řečtině jazyk, řeč. Již název Glossa – škola jazyků se snaží zdůraznit naši hlavní misi: výuku cizích jazyků pro praktické využití v konkrétních životních situacích. Věříme tomu, že umět cizí jazyky znamená pro člověka tolik, jako umět chodit, nebo číst. Je to základ, bez něhož je dnes komunikace s ostatními lidmi velmi omezená. Snažíme se proto hlouběji porozumět principům komunikativní metodiky jazykové výuky a toto porozumění tvořivě uplatňovat v praxi.

Glossa – škola jazyků působí na českém trhu již od roku 1992. Zaujímáme stabilní pozici mezi nejvýznamnějšími společnostmi, které se v České republice věnují výuce cizích jazyků. Nabízíme široké spektrum možností jazykového vzdělávání v kurzech pro veřejnost i v rámci zakázkových projektů pro firmy a instituce.

Jsme akreditovaným centrem přední britské vzdělávací instituce City & Guilds, držitelem certifikátu systému managementu kvality ISO 9001:2000 a členem Asociace certifikovaných jazykových škol ACERT.

Jako kvalitní jazyková škola nabízíme mnohem víc, než jen zprostředkování práce lektorů. Věnujeme velkou pozornost obsahové stránce výuky, profesnímu rozvoji učitelů i péči o zákazníky. Ať již se jedná o jednotlivého studenta, malou firmu či významnou instituci, tým pracovníků školy zajistí servis dle požadavků klienta. U všech kurzů, veřejných i zakázkových, nabízíme záruku hodin na zkoušku. U nás tak platíte jen za služby, se kterými jste opravdu spokojeni.

Chceme chápat potřeby našich zákazníků a nalézat pro ně odpovídající řešení.

Naučit se cizí jazyk znamená nastoupit na nesnadnou dlouhou cestu, která vlastně nikdy nekončí. I naši práci proto chápeme jako cestu, jako nikdy nekončící rozvojový proces. Pokud se na tuto cestu s námi vydáte, otevřou se vám nové obzory a životní perspektivy. Glossa – škola jazyků chce být na této cestě dobrým průvodcem.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín