Aldea, vzdělávací agentura

Jsme sdružení podnikatelů založené v roce 1995. Jsme členy Společnosti pro vzdělávání a mládež Českého svazu vědeckotechnických společností.

Naši činnost tvoří dvě hlavní oblasti:

1. Kurzy a školení

  • odborné kurzy a semináře s tématy manažerských dovedností, počítačů apod.
  • kurzy znakového jazyka akreditované u MŠMT ČR
  • jazykové kurzy na míru dle konkrétních požadavků a cílů zákazníka

2. Konferenční servis

  • zajistíme kompletní organizační servis vaší konference nebo jiné akce v učebnách a sálech v Praze 1 na Novotného lávce nebo kdekoliv jinde v ČR

Od svého vzniku v roce 1995 jsme zorganizovali nespočet kurzů, seminářů, přednášek, workshopů, konferencí a dalších vzdělávacích akcí pro firmy i veřejnost.

Jsme malá společnost, o to víc nám záleží na kvalitě každé jednotlivé akce. Spolupracujeme pouze se špičkovými lektory, vybíráme zajímavá témata a po všech stránkách se snažíme, aby účastníci našich akcí byli spokojeni a dále se k nám vraceli.

Významnou část naší činnosti tvoří od začátku vzdělávání handicapovaných občanů. Od roku 1995 pořádáme kurzy znakového jazyka s akreditací MŠMT ČR, v nichž vyučují neslyšící i slyšící lektoři. Ve spolupráci s dalšími institucemi jsme organizovali desítky odborných akcí, týkajících se vzdělávání zdravotně postižených občanů, jejich pracovního uplatnění a integrace do společnosti.

Těšíme se na spolupráci s Vámi!

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín