Magnetic Nail Academy

Krásné nehty vás naučím vytvořit, i jak je prodat vašim zákaznicím za smysluplnou cenu. Vytvořím vám realistickou kalkulaci a ceník služeb pro vaše klientky.
Prozradím vám, jak úspěšně podnikat v oboru manikúry a nehtového designu. Mám dlouholeté zkušenosti s vedením salónu s externími i kmenovými zaměstnanci.
Mám i rodinu a vím, jak lze skloubit péči o dítě (i bez babiček) a přitom nepřijít o klientky.

Pro začínající i pokročilé manikérky poskytuji speciální kurzy i komplexní vzdělávací program pro kvalifikační zkoušku v oboru Manikérka a nehtová designérka. Podle vašich aktuálních znalostí a dovedností pro vás připravím individuální osnovy přípravného kurzu před zkouškou.

Závěrečná kvalifikační zkouška je akreditována Ministerstvem zdravotnictví ČR a umožňuje tak získání živnostenského listu pro samostatné podnikání.

V mých kurzech vám ukáži perspektivní cestu pro úspěšné a rentabilní podnikání se zřetelem na nové produkty a trendy v oboru manikúry a nehtové modeláže. S mou podporou můžete počítat i v dalších letech.

Nevíte, který kurz je pro vás nejvhodnější? Napište nám, ráda se vám v dohodnutý čas ozvu a proberu s vámi nejvhodnější variantu školení. Uveďte prosím i vaše tel. číslo a čas, kdy vás mohu kontaktovat.

Těším se na vás
Andrea Vilčeková

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín