PC-DIR Real, s.r.o.

Tradice a zkušenosti
Společnost PC-DIR Real s.r.o. vznikla v roce 1998 rozdělením PC-DIR s.r.o., od roku 1990 předního systémového integrátora a dodavatele několika desítek instalací SAP a velkých IT projektů do nejvýznamnějších firem v ČR. PC-DIR s.r.o se stal v roce 1998 součástí koncernu Fujitsu.

V minulých letech se PC-DIR Real s.r.o. zaměřil zejména na IT školení a za dobu své existence vyškolil více než 20 000 posluchačů. V této oblasti dlouhodobě nabízíme kvalitní služby a na trhu jsme si získali nepřehlédnutelné postavení.

Společnost sídlí ve vlastní moderní budově blízko centra v Brně, kde má pro své zákazníky k dispozici řadu velmi dobře vybavených učeben.

V současné době nabízíme následující produkty a služby.

IT školení

PC-DIR Real nabízí kurzy IT pro uživatele, programátory, grafiky, správce sítí a systémové inženýry a to od rutinních až po vysoce odborné vzdělávací akce. Jedná se asi o 500 druhů školení Microsoft, IBM, HP, Cisco, Citrix, Sun, SAP, 3COM, Novell, Nortel, VMware, Check Point, Oracle, dále pak Linux / Unix, Internet, bezpečnost IT, komunikační a VoIP technologie, grafika a DTP.

Manažerská školení.

Vedle naší nabídky IT školení nabízíme též kompletní služby v oblasti rozvoje lidských zdrojů a to formou vzdělávání zaměřené na jak na soft skills, tak i hard skills. Základní metodou naší práce je trénink. Účastníci všech seminářů získávají nové poznatky metodou „out of group“, což znamená, že všechny informace, pravidla a zásady si formulují a stanovují sami na základě vlastní zkušenosti z tréninkových her, cvičení a případových studií pod vedením velmi zkušených trenérů.

PC-DIR nabízí v oblasti soft skills cca. druhů 30 kurzů, které se stále rozšiřují. Jedná se zejména o školení v oblasti rozvoje řídících dovedností (např. vedení spolupracovníků), rozvoje osobnosti (např. trénink paměti), komunikace a prezentace (např. řešení konfliktních situací) a obchodu (např. prodejní dovednosti). Nabízíme též kurzy v oblasti koučinku, náboru pracovníků a tréninku interních lektorů.

V oblasti hard skills to jsou kurzy zaměřené na oblast projektového a procesního řízení.

Samostatnou kapitolou jsou unikátní manažerské hry, které jsou určeny zejména výrobním a stavebním společnostem a svou povahou zahrnují měkké i tvrdé formy dovedností.

Služby SAP – nabízíme
Konzultace v oblasti přípravy výběrového řízení na dodávku IS Vypracování studie proveditelnosti Proškolení projektového týmu metodikou AcceleratedSAP Poskytnutí projektového managera pro projekt Zajištění konzultantů pro projekt implementace Konzultace při realizaci upgrade systému Poskytnutí managera pro zajištění kvality projektu – Quality Assurance Zajištění podpory produktivního systému SAP Audit nastavení procesů SAP Workshopy a manažerské hry se simulací podnikových procesů Poskytování certifikovaných specialistů do projektů IT

Semináře

Pořádání seminářů na vybraná témata. Seminář „Inteligentní rodinný dům“. Praktické zkušenosti s realizací a provozem složitějšího RD.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín