Cadet Go, s.r.o.

Personální, tréninkové a kariérní centrum. Nabízíme rozvoj základních a rozšířených manažerských dovedností určených pro denní praktické využití. Investice do rozvoje níže uvedených dovedností se rychle vyplácí nejen u vedoucích manažerů různých řídících stupňů, ale u všech zaměstnanců, kteří svojí činností ovlivňují procesy a výsledky ve společnosti.

CADET START – manažerská akademie, Abeceda základních manažerských dovedností pro nové a nově jmenované manažery. Jedinečný kurz, který v kostce poskytne nezbytné informace a tréninky manažerům na startu své kariéry.

CADET OPEN Otevřené manažerské kurzy a školení, základní a pokročilé dovednosti. Jednodenní kurzy plné příkladů z praxe a tréninků.

CADET COMPANY Firemní školení a kurzy „šité na míru“ potřebám společnosti. Každý kurz a školení je připraveno individuálně dle požadavků a potřeb zadavatele.

CADET COACHING Individuální koučink zaměřený na pomoc manažerům a zaměstnancům v dosahování produktivní a efektivní práce, rovnováhy v životě a zaměstnání, řešení krizí a problémů.

=============­========================­========================­==== Přednosti našich kurzů a výhody pro vás:

  • Důraz na praxi a využitelnost pro denní činnost každého manažera či pracovníka
  • Každý kurz obsahuje simulované situace a nácviky šité na míru vašim potřebám
  • Naše zkušenosti s kurzy a předávávním dovedností
  • Kurzy a školení pořádáme pro malé skupiny
  • Výborná dostupnost školících prostor a příjemné zázemí
  • Vstřícné ceny pro plátce

Popis: Kurzy jsou zaměřeny na převážně praktické nácviky a využití v běžné denní praxi manažera. Uvedené typy kurzů jsou základní násobilkou pro úspěšné vedení lidí, efektivní využití času a odstranění problematických nedostatků v komunikaci na pracovišti a s klienty. Vedle teoretické přípravy se snažíme maximálně ovlivnit postoje pracovníků k využití nových poznatků a postupů či modelů manažerského jednání. Cílem je uplatnění nových efektivnějších metod vedení lidí na pracovišti.

Individuálnost: Kurzy jsou maximálně přizpůsobovány potřebám jednotlivých společností a jednotlivců, případně šité na míru dle zadavatele.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín