MASS Training & Media, s.r.o.

MASS Training & Media, s. r. o. je soukromá vzdělávací společnost založená roku 1990. Zakladatel, majitel a generální ředitel společnosti MASS je Tim Šlapák, expert na poli obchodu a managementu. Ač českého původu, od roku 1968 žije ve Velké Británii. Byl mezi prvními, kteří pomohli českým a slovenským firmám získat tehdy tak těžko přístupné informace a dovednosti v oblastech managementu a obchodu v tržní ekonomice.

MASS vytváří pro společnosti kompletní „in-house“ vzdělávací programy, ale také poskytuje společnostem, které si tréninky organizují samy, dohodnuté tréninkové moduly a média (tzn. tréninkové videoprogramy na VHS a DVD). MASS také bere v potaz jednotlivce, kteří se zajímají o tréninky, a připravuje pro ně externí/„open“ kurzy a semináře.

MASS zajišťuje také konzultace a výzkum na poli marketingu a sociální analýzy společností. MASS má také k dispozici interní i externí experty v oborech psychologie, sociologie, ekonomie a řadě dalších specializovaných oblastech, jako např. marketing, management, lidské zdroje, atd. Novým trendem v konzultační činnosti je tzv. koučování, tedy cílený rozvoj jednotlivce v dohodnutých oblastech pod vedením zkušeného kouče. Jedná se o individualizovaný přístup ke vzdělávání.

MASS Training & Media, s. r. o. nabízí in-house kurzy aktuálně v těchto oblastech: Specifické tréninky – Project Management, Customer Development Management, Zavádění a uplatňování rozvojových hodnotících systémů Koučování, poradenství Prezentační a lektorské dovednosti Zdokonalování manažerských dovedností Obchodní trénink Řízení prodeje Office management

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín