Plzeňská jazyková agentura

Plzeňská jazyková agentura je dynamicky se rozvíjející jazyková škola a překladatelská agentura, jejíž lektoři, překladatelé a tlumočníci nabízejí již tradičně jazykové kurzy, překlady i tlumočení těm nejnáročnějším klientům a studentům.

Jazykové kurzy – profesionální lektoři vyučují komunikativní metodou s důrazem na individuální požadavky studentů. Samozřejmostí jsou moderní studijní materiály. Jako jedna z mála soukromých jazykových agentur používáme systém hodnocení studentů podle Evropského jazykového portfolia, které umožní našim studentům srovnat své jazykové znalosti se znalostmi obyvatel ostatních zemí Evropské unie.

Překlady a tlumočení – zaměstnáváme profesionální překladatele a tlumočníky z celé České republiky. Kvalitu našich překladů oceňují soukromé firmy i veřejná správa. Flexibilita a dlouholeté zkušenosti v oboru zaručují našim zákazníkům vždy individuální přístup.

Náš cíl Neustále přemýšlíme, jak zlepšovat naše služby. Naši lektoři, překladatelé a tlumočníci se dále vzdělávají a jsou v bezprostředním kontaktu s novinkami v oboru. Jejich cílem je vždy spokojený zákazník.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín