Integrity Consulting s.r.o.

Na českém trhu působíme od roku 2000 a zaměřujeme se na hlavní oblasti personálního managementu jako jsou motivační strategie, manažerské vzdělávání, řízení výkonu, assessment centra, outdoorové aktivity, individuální coaching manažerů apod. Naše činnost probíhá jednak prostřednictvím veřejných kurzů (komunikační dovednosti, plánování a organizace práce, time management, technika přijímacích pohovorů aj.) a zároveň pracujeme na projektech šitých pro klienta na míru.
V roce 2005 jsme se stali pobočkou nejstarší vzdělávací americké společnosti Center for Leadership studies založenou Dr. Paulem Hersey s exklusivní licencí na workshopy Situačního vedení v České republice. Těmito workshopy prošlo přes 13 000 000 lidí na celém světě.
V roce 2007 jsme absolvovali audit kvality provedený společností Q FOR, evropsky uznávanou institucí na doložení kvality v oblasti vzdělávání. Celková spokojenost našich zákazníků byla 100%!
V roce 2009 jsme se stali akreditovanou společností nabízející rekvalifikační kurzy pro management a vedoucí. Většina tréninků v nabídce jsou kurzy akreditované MŠMT.
V roce 2009 jsem se stali členem Asociace institucí vzdělávání dospělých v ČR, o.s.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín