ABS WYDA, s.r.o.

1. Kurzy pro uživatele výpočetní techniky

V nabídce máme všechny uživatelské programy MS (Word, Excel, Access, Internet, PowerPoint) na úrovni pro začátečníky i pokročilé uživatele. Ze speciálních programů nabízíme kurz Corel a MS Project.

2. Specializované kurzy

Nabízíme sady kurzů pro administrativní pracovníky, personální pracovníky, obchodníky, liniové manažery, účetní a projektové manažery. Je možné realizovat pouze dílčí část sady kurzu podle aktuálních potřeb firmy.

3. ECDL

Společnost ABSD WYDA je akreditovaná pro testování ECDL. Nabízíme přípravu na testování a vlastní testování. V případě splnění testů získají vaši zaměstnanci certifikát s celoevropskou platností.

4. Umístění účastníka kurzu na praxi

Je možno, aby vaše firma získala na praxi v administrativní oblasti účastníka rekvalifikačního kurzu. Tato osoba může firmě pomoci v administrativní oblasti. Firma nehradí žádné náklady, pouze zajistí pro účastníka kurzu pracovní místo a přístup k počítači.

5. Spolupráce na plnění projektu Spirála

Společnost ABS WYDA získala grant na projekt nazvaný Spirála. V rámci projektu by měli mladí lidé zpracovat odbornou práci pro spolupracující firmu ve vybrané oblasti – personální oblast, obchodní činnost, zpracování projektu, administrativní oblast. Firma umožní účastníkovi projektu seznámit se s řízením této oblasti ve firmě.

6. Analýza vzdělávacích potřeb

Společnost ABS WYDA nabízí zpracování dílčí nebo komplexní analýzy vzdělávacích potřeb zaměstnanců. Na základě výsledků analýzy bude zpracován návrh plánu vzdělávání pro vybrané skupiny zaměstnanců.

7. Příprava pracovníka na vybranou pozici

Plánuje-li vaše firma přijetí nového zaměstnance nebo rekvalifikaci stávajícího zaměstnance, můžete využít možnosti odborné přípravy těchto pracovníků v rámci rekvalifikačních kurů, které hradí úřad práce až do výše 100 %. Získáte tak plně připraveného pracovníka. Lze využít rekvalifikaci v kterémkoli z dvanácti rekvalifikačních kur­zů.

8. AC/DC

Pro výběrová řízení na specializované pozice nabízíme Assessment centre (AC), který je zaměřen na měření kompetencí zájemce o určitou pracovní pozici. Výsledky AC jsou podkladem pro výběrovou komisi. Pro stávající zaměstnance lze využít obdobnou aktivitu Developement centre (DC), jejíž výsledkem je rovněž posouzení aktuálních kompetencí. Výsledky DC jsou podkladem pro plán dalšího vzdělávání zaměstnanců nebo pro kariérový plán.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín