Detail kurzu

Specializované kurzy Angličtiny

J.š. Eurolingua

Popis kurzu

Nabízíme specializované kurzy Angličtiny: Gramaticko-konverzační kurzy, Konverzační kurzy s českým lektorem nebo rodilým mluvčím a Přípravný kurz na FCE. Kurzy jsou vedeny jak českými lektory, tak rodilými mluvčími. Cílem je upevnění si a prohloubení znalostí s důrazem na konverzaci. Přípravný kurz na FCE je koncipován tak, aby po jeho absolvování studenti úspěšně složili tuto zkoušku. Seznámí se všemi částmi zkoušky a mohou si vyzkoušet i zkoušku nanečisto.

Obsah kurzu

U gramaticko-konverzačních kurzů je intenzita docházky 1× týdně, při čemž se pravidelně střídá český lektor s rodilým mluvčím. Kurzy je pololetní nebo roční. Konverzační kurzy mají intenzitu 1× týdně a jsou pololetní. Přípravný kurz k FCE je celoroční s intenzitou 2× týdně, při čemž 1× týdně je výuka vedena českým lektorem a 1× rodilým mluvčím.

Cílová skupina

Kurzy jsou určeny všem zájmecům z řad studentů, pracujících i maminek na mateřské dovolené či důchodců. U těchto kurzů, kromě konverzace s českým lektorem, se ovšem předpokládá pokročilá znalost jazyka.

Poznámka k ceně

Uvedená cena platí pouze oro konverzaci s českým lektorem, ceny dalších kurzů jsou na stránkách školy

Kontaktní osoba

Eva Šikutová
+420 777 909 699
info@1eurolingua.cz

Hodnocení




Organizátor