Detail kurzu

Angličitna - příprava na zkoušky PET, FCE, CAE, Maturita

EDUCA - vzdělávací centrum, s.r.o.

Popis kurzu

Zkouškové jazykové kurzy jsou vhodné především pro zájemce o složení některé mezinárodní jazykové zkoušky nebo pro velmi motivované posluchače. Jedná se o kvalitní a velmi intenzivní jazykové kurzy, které vyžadují značnou domácí přípravu. Po absolvování tohoto jazykového kurzu se posluchači můžou rozhodnout, zda zkoušku budou skládat či nikoli. Zkoušky se skládají v různých akreditovaných centrech, které mají licenci danou zkoušku udělovat.

Obsah kurzu

V zkouškových jazykových kurzech posluchači procvičují jazykové dovednosti a jevy, které příslušná zkouška testuje, a také nacvičují tzv. „formát zkoušky", tj z jakých částí se zkouška skládá, zadání, která jsou typická pro tu danou zkoušku (např.: multiple-choice otázky, psaní esejí, strategie pro ústní pohovor) nebo i různé tipy a doporučení jak v jednotlivých částech zkoušky postupovat, co je důležité, … V rámci kurzu si posluchači osvojí učivo vyžadované na zvolené úrovni zkoušky a zlepší si své studijní dovednosti (práce se slovníkem, poslech nahrávek aj.). Ve výuce se používají speciální učebnice k přípravě pro danou zkoušku, speciální doplňkový výukový materiál a testy nanečisto.

Cílová skupina

pro zájemce o složení jazykové zkoušky (PET, FCE, CAE, Maturita) pro širokou veřejnost

Poznámka k ceně

Cena je orientační (týká se kurzu FCE) Záleží na druhu kurzu a termínu - podrobnosti na www stránkách organizace nebo na dotaz

Kontaktní osoba

PhDr. Eva Kořánová
+420 483 318 621
info@educa-jbc.cz

Hodnocení




Organizátor