Detail kurzu

Angličtina letní kurs pro děti

Teburg s.r.o.

Popis kurzu

Kursy pro děti jsou zařazeny na ranní hodiny, tak aby dítě mohlo věnovat zbytek dne relaxačním činnostem. Výuka konverzační nenásilnou formou zaručí lepší připravenost a reakce ve vyučovaném jazyce. Cílem není jen vyplnit čas žáka, ale hlavně rozšířit jeho znalosti a řečové dovednosti a pohotovost. Proto bude nutná i domácí příprava.

Obsah kurzu

Hodiny jsou zaměřeny na konverzaci, ale se základním ujasněním otázek gramatiky. Pokud se vyskytne gramatický problém, je řešen zábavnou formou. Narazí-li se na oblast, která není zcela jasná, bude opakování prohloubeno. Výuka (u všech nabízených jazyků a kurzů) je založena na konverzaci. Po domluvě je možno se věnovat i konkrétním tématům. Hodiny jsou vedeny interaktivně s důrazem na poslech s porozuměním a vlastní vyjadřování se v cizím jazyce.

Cílová skupina

Pokud potřebujete, aby se Vaše dítě zlepšilo, začalo plynněji mluvit a ztratilo ostych, přihlaste je do letní výuky. Hodiny vedené profesionálem, který nejen mluví perfektní angličtinou, ale umí i vše vysvětlit, pomohou více, než měsíce biflování v pokojíčku. Letní konverzační kurzy pro žáky – dopoledne – v srpnu po dobu tří týdnů – vždy 3× týdně v ranních hodinách. Přihlaste své dítě do letního kurzu! Zvyšte jeho šance na perfektní výsledky během dalšího školního roku.

Certifikát certifikát o absolvování kurzu Poznámka k ceně

Sleva 300Kč při platbě zálohy do konce června 2012.

Kontaktní osoba

Polášková
+420 596 920 920
teburg@teburg.cz

Hodnocení




Organizátor