Detail kurzu

Ruština letní kurs

Teburg s.r.o.

Popis kurzu

Pracujete? Nemáte čas někam jezdit? Přihlaste se do kurzu v srpnu v Ostravě! Rozšiřte a prohlubte si své znalosti! Přihlaste se v srpnu 2012 v Ostravě-Porubě na intenzívní letní jazykové soustředění. Velmi kvalitní konverzační výuka pro celou rodinu.UBYTOVÁNÍ pro ty, kteří nejsou z Ostravy – v třílůžkových moderně zařízených pokojích. Parkoviště přímo u budovy. Při účasti v jazykovém kurzu je cena za nocleh nad 10 dní (pokoj, kuchyňka a toaleta s koupelnou) 150CZK.

Obsah kurzu

Hodiny jsou zaměřeny na konverzaci, ale se základním ujasněním otázek gramatiky. Pokud se vyskytne gramatický problém, je řešen zábavnou formou. Narazí-li se na oblast, která není zcela jasná, bude opakování prohloubeno. Výuka (u všech nabízených jazyků a kurzů) je založena na konverzaci. Po domluvě je možno se věnovat i konkrétním tématům. Hodiny jsou vedeny interaktivně s důrazem na poslech s porozuměním a vlastní vyjadřování se v cizím jazyce.

Cílová skupina

Pro ty, kteří nemají čas jezdit do zahraničí a chtějí si zlepšit znalosti, intenzivně zopakovat učivo a připravit se na začátek školního roku, kdy se dá volně pokračovat ve vybraném jazykovém kursu na dosažené úrovni.

Certifikát certifikát o absolvování kurzu Poznámka k ceně

Sleva 300Kč při platbě zálohy do konce června 2012.

Kontaktní osoba

Polášková
+420 596 920 920
teburg@teburg.cz

Hodnocení




Organizátor