Detail kurzu

Intenzivní víkendový kurz angličtiny v jeseníkách

Igor Košut - Candid

Popis kurzu

Cílem kurzu je rozvoj jazykových znalostí a dovedností; rozvoj slovní zásoby, gramatické správnosti vyjadřování, ale především nenásilný nácvik komunikativních dovedností: schopnosti plynule a svobodně reagovat v cizím jazyce na všechny situace, ve kterých se můžete ocitnout.

Obsah kurzu

Každý den je rozdělen do pěti částí. Dopoledne strávíte dvě vyučovací hodiny (90 minut) ve třídě s učitelem a dalších 90minut budete mít prostor k vypracování úkolů zadaných učitelem. Tato část, na první pohled nepatrně neatraktivní, přináší řadu kladů. Čas, který máte k vypracování zadání totiž umožňuje v poklidu se zamyslet nad probranou látkou, rozumově vstřebat použitou gramatiku, ujasnit si případné otázky a v neposlední řadě procvičit si slovní zásobu v psané formě a poučit se z případných chyb. Odpolední program má stejný průběh: 90 minut s učitelem a prostor 90ti minut na samostatnou práci. Po večeři následuje další část, Evening programme, blok ve kterém vás čeká „angličtina trochu jinak“. Večer nepracujeme s učebnicemi, ale čekají vás například jazykové hry a soutěže, komunikativní cvičení a programy, práce s písňovými texty, případně skupinové projekty. Takto tedy každý den máte tři 90ti minutové bloky výuky a dva bloky zasvěcené práci a studiu na zadaná témata. Jednotlivé běhy na sebe navazují; budete-li přijíždět pravidelně, budete pokračovat ve stejné skupině. Můžete ovšem samozřejmě přijet i jen na jeden běh těchto kurzů. Veškeré učební materiály Vám zapůjčíme na místě.

Cílová skupina

Na naše třídenní intenzivní kurzy zveme všechny ty, kdo se rozhodli věnovat své angličtině vážnou pozornost a učinit rozhodný pokrok. Jsou určeny studenty všech úrovní pokročilosti, od Elementary po Upper-Intermediate. Tyto kurzy nejsou určeny pro úplné začátečníky, pokud ale zvládáte alespoň přítomné časy (Present Continuous, Present Simple) a čas minulý (Past Simple), rozhodně za námi můžete přijet.

Poznámka k ceně

cena za výuku, slevy pro účastníky kteréhokoli z našich dřívějších kurzů.

Kontaktní osoba

igor košut
+420 608 620 915
candid@candid.cz

Hodnocení




Organizátor