Detail kurzu

Popis kurzu

Cestujete rádi k moři či na hory? Spojte příjemné s užitečným a staňte se delegátem! Delegát v místě pobytu pečuje o klienty, zajišťuje informační a organizační služby (fakultativní výlety, společenské aktivity) a napomáhá klientům v případě nahodilých událostí.


Obsah kurzu

Jedná se velmi kvalitní odborný kurz, který Vás připraví na práci delegáta.

Práce delegáta je velmi zajímavá. Hodně cestujete a poznáte mnoho zajímavých lidí. Můžete velmi dobře využít Vaše jazykové znalosti, organizační schopnosti, flexibilitu, umění jednat s lidmi. Je to výborná práce pro lidi, kteří mají chuť několik týdnů, měsíců či dokonce déle pobývat v zahraničí.

Vyučuje se: ekonomika cestovního ruchu * technika cestovního ruchu * metodika práce delegáta * geografie cestovního ruchu * psychologie v práci delegáta * základy první pomoci * poučení BOZP

Zkouška: Kurz je zakončen zkouškou profesní kvalifikace, která je nejvyšším typem zkoušky pro Místní zástupce – delegáty v rámci celoživotního vzdělávání. Zkouška se skládá se z učiva, které probíráte v průběhu celého kurzu.

Zkouška a její průběh je popsán v oddíle zkouška PK 65–026-M.

Cílová skupina

Delegát by měl mít středoškolské vzdělání, neboť mnoho delegátů jsou vysokoškoláci a měl by mít znalost alespoň jednoho cizího jazyka (umět komunikovat – rozumět a mluvit).

Dolní věková hranice: pro nástup do kurzu cca 17,5 roku, v den vykonání zkoušky je podmínkou dosažení věku 18 let.

Horní věková hranice: není určena, závisí jen na zdravotních možnostech každého delegáta, práci delegáta vykonává mnoho čiperných seniorů.

Certifikát Kurz směřuje ke zkoušce profesní kvalifikace Místní zástupce cestovní kanceláře 65-026-M s celostátní platností.
Hodnocení




Organizátor