Detail kurzu

Školení internetového marketingu

H1.cz

Popis kurzu

Prosaďte se v online světě! Školení internetového marketingu vám odpoví nejen na otázky kde najít a jakým způsobem oslovit vaši cílovou skupinu, ale zejména jak dané uživatele přeměnit na vaše zákazníky.

Kromě nezbytných teoretických základů se budeme věnovat především praktickému využití jednotlivých nástrojů pro váš web. Naučíme vás využít potenciál internetového marketingu pro váš projekt naplno.

Školení internetového marketingu je vhodné zejména pro ty, kteří jsou na poli internetového marketingu úplnými nováčky.

Školení vás uvede do oblasti internetového marketingu a reklamy – a to komplexně. Nečeká vás pouhý výčet jednotlivých nástrojů, ale spíše jejich kombinace sestavená s ohledem na vaše byznysové cíle.

Na základě vašeho záměru, přidané hodnoty vašeho produktu či služby a specifikace cílové skupiny společně určíme, jak v online získávat zákazníky – a to vše tak, abychom si byli jistí, že se nám to vyplácí.

Interaktivní formou vás lektorka zasvětí nejen do toho, jak v online přemýšlet, ale i do tajuplné „písmenkové“ mluvy online marketérů – SEO, PPC, GA, GTM, GWT, CPC, CPA, CPM, CPT i CTR nabudou zcela konkrétní podoby a významu.

Obsah kurzu

  • Záměr, cíl a moje přidaná hodnota oproti konkurenci
  • Specifikace cílové skupiny
  • Zdroje návštěvnosti
  • Přeměna návštěvníka v zákazníka
  • Práce se zákazníkem
  • Výpočet rentability, vyhodnocování a optimalizace výdajů

Cílová skupina

Provozujete internetové stránky, jste marketér, manažer nebo obchodník? Právě pro vás bude tento kurz mimořádně efektivní.

Přijďte se přesvědčit, že samotné školení je, stejně jako internetový marketing samotný, přesně zacíleno na vaše potřeby, disponuje rychlou návratností investice a může to být i zábava.

Školení internetového marketingu je vhodné zejména pro ty, kteří jsou na poli internetového marketingu úplnými nováčky.

Kontaktní osoba

Šárka Zajíčková
+420 602 609 333
skoleni@h1.cz

Hodnocení




Organizátor