Detail kurzu

Vylepši své prezentační a rétorické dovednosti - hodina zdarma

Vít Skalický

Popis kurzu

Zlepšení v těchto oblastech:

Jak odbourat trému a cítit se na pódiu v pohodě Efektivní příprava řeči Jak zaujmout publikum a získat jejich pozornost Jak vyprávět poutavé příběhy Práce z řečí těla a hlasem během prezentací Tvorba silné závěru, který publikum nezapomene Komunikace s diváky během přednášky Improvizování – když nemáme možnost se připravit Jak dávat kvalitní zpětnou vazbu ostatním řečníkům Práce s konkrétními tématy a příprava přednášek, které vás čekají

Obsah kurzu

Jeden dokáže zelektrizovat celý dav. Druhý umí povznést mysl ostatních k výšinám. Třetí vás svou přednáškou překvapí tak, že zůstanete několik minut nehybní s otevřenou pusou.

Žijí mezi námi. Možná je potkáváte každý den. Vypadají jako my. Své řečnické superschopnosti odhalují v pravý čas.

Být řečnickým hrdinou není pro každého. Pravdou ovšem je, že se každý člověk může v prezentačních dovednostech zlepšit. Posledních pět let pomáhám mužům i ženám s jejich rétorickými dovednostmi. Pomůžu i vám.

Koučink prezentačních dovedností zaměřuji každému na míru. Spolupráce se mnou probíhá na bázi stálé zpětné vazby. Budete vědět, co vám jde, na jakých silných stránkách své řeči postavíte, a co potřebujete zlepšit. Budu se vás také ptát na zpětnou vazbu ke koučinku. Abych vám při něm mohl pomoct ještě efektivněji a ještě více ho přizpůsobit vašim potřebám. Chci si být totiž jistý, že vám koučink opravdu pomáhá a stále se díky němu zlepšujete.

Registrujte se na tento trénink. Získáte ukázkovou hodinu koučinku zdarma. Po ukázkové hodině se domluvíme, jestli spolu chceme dále spolupracovat v navazujícím placeném koučinku nebo ne. Koučink probíhá buď osobně v Brně nebo online (např. přes skype nebo facebook).

Cílová skupina

Ženy a muži, kteří se chtějí zlepšit v prezentačních dovednostech

Kontaktní osoba

Ing. Vít Skalický

info@vitskalicky.cz

Hodnocení




Organizátor