Detail kurzu

Školení PPC reklamy pro začátečníky

H1.cz

Popis kurzu

Během školení rozděleného do dvou půldnů se dozvíte vše, co budete potřebovat pro úspěšné založení a start PPC reklamy v systémech Google AdWords a Sklik.

Hlavním cílem tohoto školení je proto naučit vás postavit si své kampaně na správných základech. Ukázat, jak se vyvarovat často jednoduchých chyb z neznalosti, které následně mohou ovlivnit výkon vašich kampaní po několik měsíců i let. To vše je samozřejmě následováno zbytečnou ztrátou finančních prostředků.

Školení trvá šest hodin, je ale rozděleno do dvou půldnů s týdenním odstupem. Máte možnost si látku zopakovat, nechat ji uzrát a hlavně ji řádně strávit a procvičit. Od lektora dostanete i praktický úkol, který vám pomůže nabyté znalosti efektivně uplatnit. Časy ani místo školení se nemění – vždy se sejdeme u nás v H1.cz a v čase od 12:30 do 17:00.

Obsah kurzu

  1. Základy fungování reklamních systémů
  2. Možnosti Performance Advertising
  3. Vhodné a nevhodné použití PA
  4. Druhy reklamních systémů a jejich využití.
  5. Založení a správné nastavení účtů
  6. Platební modely a jejich výhody a nevýhody
  7. Struktura úspěšné PA kampaně
  8. Efektivní správa reklamního účtu
  9. Měření výkonu kampaní
  10. Práce s Mergadem
  11. Usnadnění práce, pomocné nástroje

Cílová skupina

Pro koho je toto školení určeno? Nezáleží na tom, zda jste majitel nebo správce webu, zda je reklama a zvyšování návštěvnosti vaší hlavní pracovní náplní nebo třeba jen jejím doplňkem. Nezáleží na tom, zda se chcete věnovat PPC reklamě aktivně nebo jen potřebujete mít přehled o nových reklamních trendech.

Performance Advertising je jedna z nejefektivnějších a nejrychleji rostoucích forem internetové reklamy, proto je toto školení určeno všem, kteří vlastní nebo spravují libovolný internetový projekt a chtějí získat další zdroj velice relevantní návštěvnosti.

Naše školení proto navštěvují nejen majitelé stránek, ale i manažeři projektů, pracovníci v marketingu, reklamě a webdesignu.

Kontaktní osoba

Šárka Zajíčková
+420 602 609 333
skoleni@h1.cz

Hodnocení




Organizátor