Detail kurzu

RÉTORIKA V BĚŽNÝCH A KRIZOVÝCH SITUACÍCH

VEREMA, spol. s r.o.

Popis kurzu

Cílem školení je osvojení dovednosti s hlasem a principů moderní moderní rétoriky můžete zlepšit svoje seběvědomí při vystupování. Zároveň se naučíte, jak co nejšetrnější formou reagovat na situace, které nejsou běžné. Naučíte se klidně reagovat na situace jiných lidí, když se dostanou do těžké životní situace. Vyjadřovat své vlastní pocity a přitom nezraňovat jiné lidi.

Obsah kurzu

Rétorika, trochu úcty, respektu a etikety, to je jistá forma, jak se nestaneme trapným pilířem daného dne. Mnoho knih píše o umění naslouchání, ale je mnoho situací, kdy je nutné ticho, pauzy umět přerušit a říci něco vyrovnaného, srozumitelného, ale především takového, aby váš projev nikoho nezraňoval. Obsah: co má člověk říci, když mu někdo oznámí že je v depresi – co říci, když je váš známý po těžké operaci – co říci na to, když vám zemře někdo blízký – co říci když........

Cílová skupina

Pro všechny, kteří chtějí zlepšit svůj jazyk, lépe se vyjadřovat a vyslovovat své myšlenky, zejména na veřejnosti. Kurz je určen pro manažery, obchodníky a širokou veřejnost.

Certifikát osvědčení

Kontaktní osoba

Klára Šídlová
+420 222 783 911
sidlova@verema.cz

Hodnocení




Organizátor