Detail kurzu

A II Kurz angličtiny pro velmi mírně pokročilé

MULTILINGUA

Popis kurzu

Týdenní pobytový kurz, který je zacílen velmi prakticky na rozmluvení v situacích při návštěvě cizí země (hotel, restaurace, nad mapou Londýna, telefonování atp.)

Důraz je kladen na fráze, které lze obměnit desítkami způsobů a které umožňují okamžitou komunikaci. Zážitek úspěchu zvýší Vaše sebevědomí i motivaci k dalšímu studiu.

86% absolventů hodnotí metodu výuky jako VÝRAZNĚ LEPŠÍ než je metoda tradiční!

Počet účastníků: 4 až 8 osob

Termín konání: 16. 8. – 23. 8. 2009

Místo konání: hotel v klidném městečku Chocni u Pardubic (zámecký park a přírodní rezervace Peliny), k rekondici lze využít rehabilitačního centra v Chocni (masáže, koupele, cvičení), bowling, fitness.

Z hodnocení absolventů: • Vysoká úroveň lektora. Děkuji za profesionální přístup. (Radmila Michlíčková) • Metoda výuky se mi líbila. Byla pestrá, hravá a nenásilná. Cítila jsem se uvolněná a bez stresu, že řeknu něco špatně. (Hana Konečná)

Cílová skupina

Vstupní znalosti: čas přítomný prostý (otázka a zápor s DO) průběhový (I am reading), budoucí (WILL), základy času minulého prostého (I went, DID you go?) a průběhového (he was playing), sl. zásoba 800 – 1000 slov. Na vyžádání Vám zašleme rozřazovací test.

Poznámka k ceně

pobyt v jednolůžkovém pokoji s vlastním WC, sprchou a telefonem a plnou penzí 4415 CZK

Kontaktní osoba

Mgr. Petra Kořená
+420 737 770 669
multilingua@multilingua.cz

Hodnocení




Organizátor