Detail kurzu

Kvalifikační zkouška - Manikérka a nehtová designérka

Magnetic Nail Academy

Popis kurzu

Podstatou kvalifikační zkoušky před zkoušející autorizovanou osobou (AOS) je ověření, zda si zájemce osvojil danou odbornost vymezenou kvalifikačním standardem příslušné profesní kvalifikace. Ověření probíhá formou zkoušky podle hodnoticího standardu této profesní kvalifikace. 

Při zkoušce je nutné splnit všechna Kritéria kvalifikační zkoušky (na vyžádání zašleme)

Závěrečná kvalifikační zkouška je akreditována Ministerstvem zdravotnictví ČR a umožňuje tak získání živnostenského listu pro samostatné podnikání jako OSVČ.

Na zkoušku Vás rádi připravíme v některém z našich kurzů - dle Vašich současných znalostí a dovedností.

Pro další informace nás kontaktujte na tel 734 445 050 nebo e-mailem na adrese kurzy@magneticnail.cz.

Termíny:  25.10. 2023 + 22.11.2023 + 5.1.2024

Obsah kurzu

Dokladem, který potvrzuje úspěšné vykonání zkoušky, je osvědčení o získání profesní kvalifikace. Toto osvědčení je veřejnou listinou podobně, jako jí jsou např. vysvědčení, výuční listy nebo diplomy o absolutoriu, ale také občanský či řidičský průkaz nebo rodný list. Jako takové má celostátní platnost a bez dalšího osvědčuje skutečnosti v něm uvedené při každém občanskoprávním i pracovněprávním vztahu, tedy i při prokazování dosažené kvalifikace zaměstnavateli. Při splnění dalších podmínek (odpovědný zástupce atd.) je dokladem pro získání živnostenského listu. Za určitých podmínek dokonce může nahrazovat předchozí vzdělání a umožnit vykonání závěrečné výuční nebo maturitní zkoušky.

Cena zkoušky: 4.000 Kč. V případě předchozího úspěšného absolvování kurzu Designérské minimum (max 6 měsíců před zkouškou) je cena zkoušky 3.000 Kč

Pro podrobnější informace, termín zkoušky a přihlášku nás kontaktujte na tel 734 445 050 nebo e-mailem na adrese kurzy@magneticnail.cz.

Cílová skupina

O zkoušku může požádat každá fyzická osoba starší 18 let, která získala alespoň základy vzdělání, nebo účastník rekvalifikace podle zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti (věková hranice od 16 let).

Certifikát osvědčení o získání profesní kvalifikace (Autorizující orgán: Ministerstvo zdravotnictví ) Poznámka k ceně

Splatnost poplatku: nejpozději 14 dnů před dnem konání zkoušky

Kontaktní osoba

Hana Kulhánková
+420 734 445 050
kurzy@magneticnail.cz

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat