Detail kurzu

Angličtina pro každého (audioučebnice) kurz pro samouky

Hemisféry

Popis kurzu

Poslechem 400 minut vět v pořadí angličtina – čeština – angličtina si osvojíte fráze, které se vyskytují v každodenních situacích. To znamená, že každou větu uslyšíte anglicky, pak česky a znovu v originálním znění. Například – I would wait for them – Počkal bych na ně – I would wait for them. Učivo je určené pro začátečníky a mírně pokročilé. Celá látka je rozdělená do menších lekcí a oddílů, které jsou zaměřené na gramatiku. Postupně se tak seznámíte s problematikou pravidelných a nepravidelných sloves, osobních zájmen, nepravidelného stupňování, vyjádření časových údajů nebo rozkazovacího způsobu. Samozřejmě nechybí ani časování, podmínkové věty a další gramatické jevy. Místo vysvětlování teorie jsme použili gramatiku ve větách namluvených příjemným hlasem rodilého Angličana. Učíte se jazyk v původním prostředí i se slovní zásobou. Díky českému překladu stačí jen poslouchat. Kniha obsahuje všechny nahrávky v textové podobě. Nejefektivnější způsob využití nahrávek je s použitím psychowalkmanu. Používáním přehrávačů audio CD nebo MP3, se můžete učit doma, v autě, autobusu nebo na procházce. Kniha má pěknou grafickou úpravou a vtipné ilustrace. V porovnáním s ostatními audio učebnicemi na českém trhu získáte jedinečný obsah za skvělou cenu.

Obsah kurzu

Celá látka je rozdělená do menších lekcí a oddílů, které jsou zaměřené na gramatiku. Seznámíte se postupně s problematikou pravidelných a nepravidelných sloves, osobních zájmen, nepravidelného stupňování, vyjádření časových údajů nebo rozkazovacího způsobu. Nechybí samozřejmě ani časování, podmínkové věty a další gramatické jevy. Místo vysvětlování teorie jsme gramatiku použili ve větách namluvených příjemným hlasem rodilého Angličana. Učíte se jazyk v původním prostředí zároveň se slovní zásobou. Díky českému překladu stačí jen poslouchat. V textu jsou uvedené i základy gramatiky, umožňující lépe pochopit příklady v modelových větách. Každý z nás se nejlépe naučil mateřský jazyk, proto jsme zvolili podobnou formu. Poslechem frází si uvědomíte stavbu anglických vět, postupně je dokážete obměňovat a později budete schopní formulovat vlastní myšlenky. Výuka probíhá individuálně, to vám umožňuje zvolit si tempo, které vám vyhovuje a podle potřeby se kdykoliv vrátit k předcházejícímu učivu. Najefektivnější způsob využití nahrávek je s použitím psychowalkmanu. Když použijete jakékoliv zařízení na přehrávání audio CD nebo MP3, můžete se učit doma, v autě, v autobuse nebo na procházce. Dvojice modelových vět jsou k dispozici i v textové podobě. Na otestování dosažených znalostí slouží interaktivní softvér.

Cílová skupina

Začátečníci, věční začátečníci a mírně pokročilí v angličtině. Každý, kdo chce získat sebejistotu v komunikaci vedené v angličtině.

Kontaktní osoba

Květoslava Meisnerová
+420 603 437 082
obchod@hemisfery.cz

Hodnocení




Organizátor