Detail kurzu

Letní pobytový kurz - angličtina pro dospělé, školní a předškolní děti

EASY ENGLISH - Mgr. Pavel Rynt, jazyková škola

Popis kurzu

Každoročně pořádáme sérii týdenních pobytových jazykových kurzů v České republice pod názvem Jazyková dovolená. Název prozrazuje hlavní záměr akce – spojení jazykového kurzu a tradiční dovolené. V cizím jazyce se zdokonalíte prostřednictvím zábavné (ale intenzivní) výuky a doplňkových programů za účasti českých i zahraničních lektorů. Odpoledne strávíte podle svých představ – odpočinkem, sportem, výlety a poznáváním nových přátel.

Obsah kurzu

Každý kurz zahrnuje celkem 34 vyučovacích hodin v malých skupinách od začátečníků po nejpokročilejší. Výuka probíhá dopoledne (2×90 minut) a večer (1×90 minut), odpoledne zůstávají volná pro výlety, sport, relaxaci, příp. samostudium. Další kontakt se studovaným jazykem umožňují i některé doplňkové odpolední a večerní programy. Kurzy vedou čeští kvalifikovaní lektoři s pomocí zajímavých a kvalitních učebních materiálů. Důraz se klade na mluvení a porozumění mluvenému slovu.

Cílová skupina

Tento turnus je vhodný pro celou rodinu, výuka dětí a dospělých probíhá odděleně. Účastníci jsou rozděleni do malých skupin podle pokročilosti (od úplných začátečníků po pokročilé).

Certifikát osvědčení o absolvování kurzu a pokročilosti Poznámka k ceně

cena kurzu bez ubytování

Kontaktní osoba

Mgr. Pavel Rynt
+420 777 139 398
jazykova.skola@easyenglish.cz

Hodnocení




Organizátor