Detail kurzu

Francouzština, mírně pokročilí

Kurzy Jílek - jazyková škola

Popis kurzu

Po absolvování tohoto kurzu pokročíte v jazyce minimálně na úroveň A2 a budete skvěle připraveni pro další rozvoj vašich znalostí!

Obsah kurzu

Komunikativní metoda je ideální volbou pro studenty, kteří mají jasno v gramatice, ale potřebují si zlepšit své komunikační dovednosti, ať už v mluveném nebo psaném projevu. Ať už potřebujete cizí jazyk pro práci, studium či cestování, vaše rychlé reakce a slovní zásoba získaná díky tomuto kurzu zajistí, že vše bez problémů zvládnete.

V kurzu francouzštiny pro mírně pokročilé se budete učit podle učebnice Latitudes 2, ze které proberete lekce 1–4. Zaměříte se na procvičování minulých časů a tvorbu otázek. Ovládnete stupňování přídavných jmen i příslovcí a používání trpného rodu. Proniknete do základů používání spojovacího způsobu zvaného le subjonctif. Vše si procvičíte v komunikačních aktivitách zaměřených například na oblast umění, francouzských reálií, prázdnin, turistiky nebo volného času.

Cílová skupina

Tento jazykový kurz je nejlepší volbou pro studenty na úrovni pokročilejší A1 podle Evropského referenčního rámce pro jazyky. Na této úrovni se umíte představovat a jednoduše se bavit o základních tématech. Umíte stručně popsat předměty i vyplňovat formuláře, ovládáte nejběžnější slovní zásobu. Na své znalosti chcete navázat v kurzu, který je vyučován podle komunikativní metody.

Poznámka k ceně

Učebnice není zahrnuta v ceně kurzu (520 Kč)

Kontaktní osoba

Jazyková škola Jílek
+420 608 332 210
kancelar@kurzyjilek.cz

Hodnocení




Organizátor