Detail kurzu

Popis kurzu

Absolvovali jste kadeřnický rekvalifikační kurz nebo učební obor Kadeřník, ale na práci se ještě necítíte? Nebo se vracíte po delší době ke kadeřnickému řemeslu? Potřebujete praxi a více zkušeností a znalostí? Nabízíme Vám možnost pokračovacího studia. Kurz ŘÍZENÁ KADEŘNICKÁ PRAXE je zaměřen na oživení znalostí, zdokonalení v technikách a jejich nácvik v praxi, aby absolvent perfektně ovládal základy kadeřnického řemesla.

Délka kurzu je 2 měsíce s denní docházkou 4 h/ den vždy v pracovní dny po dohodě s lektorkou.

Cenu kurzu lze rozdělit na 2 měsíční splátky.

Obsah kurzu

Obsahem kurzu jsou veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného hodnotícího standardu profesní kvalifikace.

Náplň práce: Konzultace, řešení problémů z praxe, samostatná práce pod dohledem.

Kurz je zaměřen na samostatnou práci, aby absolvent perfektně zvládal základy kadeřnického řemesla.

Co si z kurzu odnesete: certifikát o absolvování kurzu, nové zkušenosti a poznatky, zlepšení svých dovedností, jistotu a sebevědomí.

V tomto kurzu vyučujeme základní a klasické techniky střihů, barvení, odbarvování, melírování, preparace, tvarování a konečné úpravy i společenských účesů. Naučíte se správně zvolit a doporučit vhodné účesy a vlasovou péči i správně zvolit vhodné kadeřnické přípravky, nářadí a pomůcky a dobře organizovat práci v kadeřnictví.

Cílová skupina

Kurz je vhodný pro absolventy rekvalifikačních kadeřnických kurzů i učebních oborů Kadeřník, kteří potřebují získat více zkušeností a poznatků z praxe, prohloubit své dovednosti a zdokonalit se v technikách a postupech práce.
Certifikát Certifikát o absolvování kurzu ŘÍZENÁ KADEŘNICKÁ PRAXE Poznámka k ceně

Cena zahrnuje certifikát, studijní podklady a veškerý spotřebovaný materiál.

Kontaktní osoba


+420601393462
vpc@trynity.cz

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat