Detail kurzu

Angličtina - B2 pokročilí - diskuzní klub: aktuální témata

Channel Crossings

Popis kurzu

Kurz je určen pro studenty na úrovni B2. Na hodinách se budou studenti věnovat především diskusi na témata současného společenského a politického dění. Na základě novinových článků a záznamů televizních nebo rozhlasových reportáží se seznámíte se slovní zásobou v rozličných oblastech aktuálních událostí. Naučíte se také lépe porozumět autentickým materiálům v angličtině, aktivně se zapojit do diskuse, vyjádřit své názory a reagovat na názory ostatních.

Kurz v délce 17 týdnů zahrnuje 17 lekcí. Maximální počet studentů ve skupině je 6.

Cílová skupina

Pokročilý umí navíc bezpečně používat časy, má osvojenou širokou slovní zásobu (vč. zaměření na technickou a obchodní terminologii), nové fráze a slovní spojení. Je schopen porozumět různým akcentům a volně konverzovat. Dokáže začlenit frázová slovesa a idiomy do psané a mluvené podoby.

Po dokončení této úrovně doporučujeme zahájit přípravu na zkoušku na úrovni C1 (v anglickém jazyce např. City & Guilds Expert, CAE apod., v německém jazyce ke složení zkoušky ZMP – Zentrale Mittelstufenprüfun­g, ve francouzském jazyce ke složení zkoušky DALF C1).

Kontaktní osoba

Jazyková škola Channel Crossings
+420 210 215 320
jazykovaskola@chc.cz

Hodnocení




Organizátor