Detail kurzu

Kváskový chléb 1. generace ZDARMA (pečeme tradiční domácí chleba)

Ota Reiss

Popis kurzu

Příprava kváskového chleba 1. generace v našem videu ukazuje několik příkladů, jak zdánlivě zdravý chléb může být pro nás nebezpečný. Málokdo si totiž uvědomuje, že nebezpečí pro nás nepřinášejí jen nepřirozené přídatné chemické látky, ale i mnohé fyzikální postupy. Seznamte se proto alespoň s některými „fyzikálními jedy“, jejichž následky mnohdy předčí i známé následky z umělé chemie. Pak teprve srovnejte vylepšené postupy:
A) pro chleby 2. a 3. generace, které rozlišují přípravu pro fyzicky pracujícího muže, ženu se sedavým zaměstnáním, děti nebo pro různé nemoci. Nejde tedy už jen pro celiakii, ale i diabetes, zažívací problémy, deprese nebo různé alergie a ekzémy!
B) s nevhodnými technikami přípravy, které se dosud považovaly za nejlepší, a ve skutečnosti šlo o mýty přežívající staletí
C) s vylepšenými zdravotními přínosy, protože technologie "2 a 3g" již podstatně omezuje používání oxidované "prachové" hladké mouky, která se ve spojení s vodou chová jako lepidlo!

D) a nakonec i s jeho vylepšenou chutí!

Obsah kurzu

- V úvodních postupech přípravy chleba 1. generace se dozvíte několik vážných chyb ohrožující naše zdraví a s důkladným vysvětlením si je můžete srovnat s novými technikami 2. a 3. generace. Pak snadno pochopíte, proč a jak lze připravovat naší základní potravinu rychle, zdravě, chutně i levně a to už na první pokus!

- Kompletní videonáhled pro přípravu chleba 1. generace ZDARMA: https://youtu.be/_7bR8q0w6T4


Cílová skupina

Určeno pro všechny se zájmem o zdravé vaření, pečení, krásu těla, pohyb i sport. www.minipekarny.cz

Poznámka k ceně

Zdarma pro uázku kváskového chleba 1. generace

Kontaktní osoba


+420608361678
reiss@tiscali.cz

Hodnocení




Organizátor